600-800 g kuha tai ahvenfilettä
2 tomaattia
2 valkosipulinkynttä
1 maustepaprika esim chili tai ripaus tabascoa tai chilijauhetta
2 dl + 1 dl vettä
1 tl suolaa
4-5 rkl ruokaöljyä
1 + 1 tl kurkumaa
3 dl valkoista riisiä esim basmati
1 tl  chilijauhetta
1 tl currya
1 tl paprikajauhetta

  1. Huuhdo ja pilko tomaatit. Kuori ja silppua valkosipulinkynnet. Silppua chilipaprika.
  2. Kiehauta 2 dl vettä kattilassa, lisää suola. Hauduta kuhafileitä 1-2 minuuttia, kunnes liha muuttuu valkoiseksi. Nosta fileet kattilasta.
  3. Kuumenna 1 rkl öljyä toisessa kattilassa. Lisää 1 tl kurkumaa ja riisi, kuullota noin minuutti. Lisää kattilaan vettä ja keitä riisi pakkauksen ohjen mukaan.
  4. Kuullota tomaattia, valkosipulia ja chiliä lopussa öljyssä pannulla kunnes sipuli saa kultaisen värin. Lisää loput mausteet ja 1 dl vettä, keitä 3-4 minuuttia.
  5. Lisää kuhafileet pannulle ja hauduta 4-5 minuuttia, käännä fileet kerran.