2 tomaattia
2 valkosipulinkynttä
1 maustepaprika esim chili tai ripaus tabascoa tai chilijauhetta
2 dl + 1 dl vettä
1 tl suolaa
4-5 rkl ruokaöljyä
1 + 1 tl kurkumaa
3 dl valkoista riisiä esim basmati
1 tl chilijauhetta
1 tl currya
1 tl paprikajauhetta
- Huuhdo ja pilko tomaatit. Kuori ja silppua valkosipulinkynnet. Silppua chilipaprika.
- Kiehauta 2 dl vettä kattilassa, lisää suola. Hauduta kuhafileitä
1-2 minuuttia, kunnes liha muuttuu valkoiseksi. Nosta fileet
kattilasta.
- Kuumenna 1 rkl öljyä toisessa kattilassa. Lisää 1 tl kurkumaa ja riisi, kuullota noin minuutti. Lisää kattilaan vettä ja keitä riisi pakkauksen ohjen mukaan.
- Kuullota tomaattia, valkosipulia ja chiliä lopussa öljyssä pannulla kunnes sipuli saa kultaisen värin. Lisää loput mausteet ja 1 dl vettä, keitä 3-4 minuuttia.
- Lisää kuhafileet pannulle ja hauduta 4-5 minuuttia, käännä fileet kerran.
Kommentit