Todella maukas tomaattipohjainen kastike broilerille. Kuva jäi tälläkertaa uupumaan...

500 g broilerinfileetä, puolikkaina
2 dl maustamatonta jugurttia
2 rkl tandooritahnaa tai  -mausteseosta
1 sipuli, silputtuna
ruokaöljyä
1 valkosipulinkynsi, silputtuna
400g tomaattimurskaa
1 tl chilijauhetta
1 tl sokeria
suolaa ja valkopippuria
1 dl ruokakermaa

Laita puolikkaat broilerinfileet kulhoon. Sekoita yhteen jogurtti ja tandooritahna. Lisää broilerin palat marinadiin. Peitä kelmulla ja laita jääkaappiin vähintään kolmeksi tunniksi.

Kuullota sipulia öljyssä 3-4 minuuttia (paistokasari). Lisää valkosipuli, tomaattimurska, sokeri ja chili. Keitä miedolla lämmölla n. 6 minuuttia välillä sekoitellen. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Ota kasari liedeltä.

Säädä uunin grilli vastus n. 175-200 asteeseen.Peitä uunipelti foliolla ja voitele folio öljyllä. Grillaa broilerinpaloja n. 20 minuuttia tai kunnes ne ovat läpikypsiä.

Lämmitä kastike. Lisää joukkoon kerma sekä paloitellut broilerin palat. Tarjoa riisin kanssa.