Tein mokkapaloja Marien reseptin mukaan illanistujaisiin jälkiruuaksi...

257021.jpg
Mokkapalat

pohja:
6 munaa
3 dl sokeria
1 1/2 dl maitoa
4 1/2 dl jauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
225g voisulaa tai 2.5 dl ruokaöljyä.
4 rkl sokeroimatonta kaakaojauhetta

Kuorrutus:
noin 200g tomusokeria (noin 2-3 dl)
4 rkl voisulaa
3-4 rkl vahvaa kuumaa kahvia
3 rkl tummaa sokeroimatonta kaakaojauhetta

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat ainekset keskenään ja sihtaa vaahdon joukkoon. Sulata rasva ja lisää siihen maito. Sekoita maito-rasvaseos taikinaan huolellisesti mutta varovaisesti pohjasta asti kauhalla käännellen. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille. Paista 175-200 asteisessa uunissa noin 20-25 minuuttia.

Sekoita kuorruteainekset keskenään. Kaada pohjan päälle tasaisesti. Ripottele pinnalle kookoshiutaleita, pähkinärouhetta tai nonparelleja ja anna jähmettyä. Leikkaa paloiksi. Sopii pakastettavaksi.

Saat levitettyä kuorrutteen helpommin vielä hieman lämpimän pohjan päälle.