pala maustamatonta porsaan ulkofilettä
korppujauhoja
suolaa
valkopippuria
mustapippuria
1muna

Nosta liha lämpiämään noin 30min ennen valmistusta, Poista veitsellä
varovasti valkoinen kalvo ja leikkaa file reilun 1 cm paksuiksi
viipaleiksi, siten että ensimmäinen viilto jätetään hieman vajaaksi,
niin että viipale jää alaosastaan kiinni toiseen viipaleeseen. Leikkaa
seuraava viilto alas asti, kokonaan irti. Käännä toisissaan kiinni
olevat viipaleet auki isoksi pihviksi. Myös kaupan valmiit ulkofilee paketit osoittautuivat hyviksi. Nuiji pihvi lihanuijalla (tai
rystysillä) litteäksi ja ohkaisemmaksi.

Riko muna syvälle lautaselle ja riko munan rakenne haarukalla
sekoittaen. Laita toiselle lautaselle korppujauhoja ja mausta
korppujauhot suolalla ja valkopippurilla. Kasta nuijitut fileet
munassa ja kieritä sen jälkeen korppujauhoissa. Laita paistinpannulle
tilkka voita ja tilkka öljyä. Paista leikkeet miedolla lämmöllä, pari
minuuttia kummaltakin puolelta, kullan ruskeiksi.