Pohja:

1 pkt valmista piirakkataikinaa

Täyte:

400g jauhelihaa

4 valkosipulinkynttä

1 tuore punainen chilipalko

1 prk tomaattipyrettä (70g)

1 prk kidneypapuja

200g maustamatonta tuorejuustoa

2 kananmunaa

suolaa

mustapippuria

Painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Huom. lue piirakkapohjan paistoohjeet pakkauksesta (jos käytät valmista pohjaa) Sunnuntai piirakkapohja vaati kymmenen minuutin esipaiston ennen täytteiden lisäämistä.

Ruskista jauheliha paistinpannulla ilman rasvaa. Lisää hienonnettu valkosipuli ja suikaloitu chili, hauduta hetki. Sekoita joukkoon tomaattipyree ja valutetut pavut. Mausta seos suolalla ja mustapippurilla. Kaada täyte piirakka pohjalle. Vatkaa tuorejuusto ja munat sekaisin ja kaada seos täytteen päälle. Paista piirakkaa 200 asteisessa uunissa 30 minuuttia.