Pohja:
1 pkt valmista piirakkataikinaa
Täyte:
400g jauhelihaa
4 valkosipulinkynttä
1 tuore punainen chilipalko
1 prk tomaattipyrettä (70g)
1 prk kidneypapuja
200g maustamatonta tuorejuustoa
2 kananmunaa
suolaa
mustapippuria
Painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Huom. lue piirakkapohjan paistoohjeet pakkauksesta (jos käytät valmista pohjaa) Sunnuntai piirakkapohja vaati kymmenen minuutin esipaiston ennen täytteiden lisäämistä.
Ruskista jauheliha paistinpannulla ilman rasvaa. Lisää hienonnettu valkosipuli ja suikaloitu chili, hauduta hetki. Sekoita joukkoon tomaattipyree ja valutetut pavut. Mausta seos suolalla ja mustapippurilla. Kaada täyte piirakka pohjalle. Vatkaa tuorejuusto ja munat sekaisin ja kaada seos täytteen päälle. Paista piirakkaa 200 asteisessa uunissa 30 minuuttia.
Kommentit