600 g naudan paistijauhelihaa

1 pss sipulikeittoaineksia

1 prk kermaviiliä

1 sipuli

mustapippuria

sipulijauhetta

paprikajauhetta

suolaa 

pieni pakastepussillinen suppilovahveroita (200g)

koskenlaskija-juustoa

Anna sipulikeiton turvota kermaviilissä ja sekoita joukkoon hienoksi silputtu sipuli, mausteet ja jauheliha. Sekoita massa tasaiseksi ja anna levähtää hetki. Levitä käsin taputtelemalla  murekemassa leivinpaperille. Jaa pinnalle pilkotut juustokuutiot ja sulatetut, kuivaksi paistetut suppilovahverot ja kääri levy rullalle leivinpaperin avulla. Paista syvässä astiassa kypsäksi, n. 50min 175 asteessa, tai kunnes ruoka on kypsää.

Jos ei ole poimittuja sieniä niin kaupasta saatavat perus sienisäilykkeet ajavat myös asian. Itse käytin sienisekoitusta joka sisälsi kolmea eri sientä. Perus tölkkiherkkusienillä jää vähän mauttomaksi. Taikinapohjaa voi myös käyttää lihapullataikinan pohjana.