215588.jpg

500 g pastaa

Kastike:
tilkka öljyä
500 g broilerisuikaleita(tai edellispäivän grillibroilerista jääneet broilerinpalat)
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl soijakastiketta
1 tl sitruunapippuria
1 tl hunajaa
2 rkl tomaattipyreetä
2 dl ruokakermaa
basilikaa
parmesaania


Pane pasta runsaaseen, kiehuvaan, suolalla ja öljytilkalla maustettuun veteen. Keitä pakkauksen ohjeen mukaan. Ruskista broilerisuikaleet vähäisessä öljytilkassa kuumassa pannussa (esim. wokki)  pieninä erinä. Silppua sipulit ja lisää ne pannuun. Lisää muut ainekset ja kiehauta.
Siivilöi pasta ja kaada kastike joukkoon. Kumoa pasta vadille ja tarjoa heti. Koristele basilikalla ja parmesaani-juustoraasteella.